rahsia perempuan !!!



jengjengjeng..!!!!
hehee menjeng an2 nak jeng2 pulok..bukan ape. tibe2 jari ni gatai nak pecahkan rahsia insan yang bernama pempuan pulok  ^.^"
korang2 tau ke ape rahsia kebanyakan pempuan ni??? haaa..bg yang bernama perempuan mestilah tau an2. bagi laki2 maybe ade certain yang tau, ade yang tatau n' mesti korang2 nak tau an2. bile da tau ape ag, senanglah nak jage perempuan2 anda ye dok? heheee..
kalo nak tau rahsia perempuan ni ade kaitan dengan perempuan ni sukakan lelaki bagaimana eak? idaman lelaki yang bagaimana? haaaaaa...meh2 jom kita same2 kaji dan selidik rahsia pempuan ni ea.....
tettttt...!! ini adalah antara rahsia2 perempuan. although sye ni pempuan, tapi nak pecahkan gak rahsia ni...hehee




  1. wahai lelaki budiman sekalian alam..korang kene percaye kalo sorang pempuan tu cakap die nga cdey, even takde air mate yg kua aw. sebabnye die nga becdey dalam ati die...hanye Allah jek tau p yang die ase n' alami aw.
  2. haaa..mesti laki2 sekalian penah sakitkan ati sorang pempuan an, xkesahlah mak anda kee, adik akak anda kee, makwe2 anda kee...am better korang biakan dorang cool dlo b4 korang men gedah nak mtk maap. sebab nomel an sowg insan memerlukan mase tok berpk dengan jernih. kalo begar gak xsabar2 nak mtk maap tanggung jela impaknye yeee...wah ayat den. impak g tuuu hahahaa
  3. amm, nak tau dok npe pempuan patah ati kalo die cintun, pastu tgok2 putus at tengah jalan pulok?? ni sebabnye, pempuan susah nak carik smthng kelemahan yang ade at orang yang die sangat2 sayang aw...lenlah cam laki annn..huhh!!!
  4. ni kenyataan beneran aw..mesti amai jek pempuan yang kua ngn laki2 len an even die ade pakwe. tapi an kalo nak tau, pempuan ni takkan lupekan pakwe die aw kalo die kua ngn laki2 len. ade jek pakwe die at fikiran c pempuan ni aw. sye cakap ni pon sebab sye pnah alami dolu2 tyme ade pakwe...hahahaa
  5. walamakkk!!!! cair den wehhh. stop! takmo la tenung den g tuuu..hahaha den cair aw. haaa pempuan akan cair kalo d tenung tajam oleh owg yang die sayangggg....cewah  ^^
  6. pempuan ni ske kene puji tapi ade yang tatau cne nak time some pujian tuuu..ammm kelemahan kee?? xkottt
  7. wacauttt..!!! Jika anda2 tidak suka dengan gadis yang sukakan anda separuh mati, tolak cintanya dengan lembut oke, jangan berkasar sebab ada satu semangat dalam diri pempuan ni yang anda tak akan tahu bila dia dah buat keputusan, dia akan lakukan apa saja aw..maka dengan ini..berhati2lah wahai lelaki sekalian alam heee
  8. sekiranya sorang pempuan tu mula menjauhkan diri dari anda selepas anda tolak cintanya, biarkan dia untuk seketika yee. sekiranya anda masih ingin menganggap dia sorang kawan, cubalah tegur dia perlahan-lahan....amm patah ati den
  9. muzik, puisi, lukisan dan tulisan adalah cara termudah bagi pempuan meluahkan isi hati aw kalo nak tau...mesti ade yg da tau. tapi takpe..tau2 an ag yee haha
  10. ishhh..! tolanglah anda2 lelaki jangan sesekali beritahu perempuan yang kami ni langsung tak berguna oke! hate u triple more den dabel aw!
  11. bersikap terlalu seis boleh mematikan mood pempuan la der. so, pelizzzz. takyah nak sies sangat oke ^^. kami pempuan2 ni ske laki yang bisa wt kami gelak hinge kering ingus aw..hehee jd maka dengan ini wt lah kami gelak n tesenyum yee
  12. nak tauuu....bila pertama kali lelaki yang dicintai c pempuan ni dalam diam memberikan respon positif, misalnya menghubunginye melalui telefon kee, c pempuan ni akan bersikap acuh tak acuh seolah-olah tidak berminat. tunjok jual mahal aa knon. padahal sukenyeeeee. tetapi sebaik saja fon diletakkan, dia akan menjerit kesukaan dan tak sampai seminit, semua rakan-rakannye akan tau bite tuuu hehee. mesti sme cam laki2 sekalian gak an2
  13. sejambak senyuman memberi seribu erti bagi wanita aw. jadi tolonglah jangan senyum sebarangan! xsuke3!!
  14. pakwe2 sekalian alam..kalo anda2 menyukai sorang pempuan, cubalah mulakan dengan persahabatan oke. pastu biarkan dia mengenalimu dengan lebih mendalam..cewahhh! cm dokter paker cinter puler hehehe
  15. haaa ni wajibun sang pencinta gadis tau aw. tolonglah paham yee kalo c pempuan tu tanak kua ngn anda kalo da bekali2 anda ajak die asek2 tanak. asek2 tanak...tu maknenye die xsuke anda. maap...
  16. tapi annn... jika dalam masa yang sama dia menghubungi anda atau menunggu panggilan dari anda, teruskan usaha anda untuk memikat die oke. chaiyok2!!! hee
  17. kadang2 laki2 ni ske men agak jek an2. ane tau p yang anda2 agak tu sume salah?? x ke ugi? cth la anda suke c pempuan ni, tapi xtry ag da kate "pempuan ni mesti tanak ak punyer bek takyah try"..ammm gv up awai sangat! ane tau pempuan tu pon suke anda. haaa an untung tuu hehee
  18. pempuan akan tetanye2 aw..."napelah aku xjumpe die dari awai ag???" ni belaku bile c pempuan ni da bepunyeee..damn!
  19. kalau laki2 sekalian masih tercari-cari cara yang paling romantik untuk memikat hati sorang pempuan,  ajin2kan tangan tu yee menyelak buku2 cinta..hahahaa
  20. sye pnah alami ni dolu2...bila setiap kali gambar kelas keluar, benda pertama! yang dicari oleh sye sebagai pempuan ialah siapa yang berdiri di sebelah buah hati sye, kemudian barulah sye sendiri...hahah tu dolu. skg cngle meyh!
  21. bekas teman lelaki akan sentiasa ada di fikiran c pempuan aw. eiuww!!! tetapi lelaki yang dicintainya sekarang akan berada di tempat teristimewa iaitu di hatinya!! tolonglah pecaye wahai lelaki2..
  22. "hye" wahhh..sudah cukop tok wat kami pempuan2 ni senyum spanjang ari aw. sampai nak kuak lentang pon sengeh jekk ag  =)
  23. ummm..hanye teman rapat c pempuan ni jek yang tau p yang d alami n d rasain oleh c pempuan ni. tapi snarnye Allah yang maha tau sumenyeee
  24. cinta pempuan = kesetiaan, ambil berat, jujur dan kebahagiaan tanpa sebarang kompromi oke. muktamad!
  25. huhh!!! "rapat2 ngn aku smate2 nk ngorat kawan aku yang ag antek dari aku? tolong blah yee!" pempuan benci kot laki2 cmni. tapi bukan kot jek, mmg da benci tahap babun aw!  upssss..teremo pulek. maap  >.<"
  26. wahai lelaki yang ade d bumi ini maupun d angkase sane. tolonglah sukai, hargai, sayangi n' cintai kami c pempuan ni dengan sepenuh ati yeee
  27. pempuan ni suka jika sesekali orang yang disayanginya wat surprise tok die (hadiah,bunga atau sekadar kad ucapan romantis). fuhhh! konpem c pempuan ni akan rasa terharu dan merasakan bahawa dirinya dicintai setulus hati. maka dengan ini! dia tak akan ragu2 terhadap anda. percayalah!
  28. pempuan ni mudah jatuh hati pada lelaki yang ambil berat tentang mereka dan baik terhadapnya aw. so, kalau nak memikat c pempuan pandai-pandailah yee…
  29. sebenarnya an kalo laki2 sekalian nak tau...sonang jo nk amek ati wanita ni. sebabnye apa yang c pempuan ni mahu hanyalah perasaan dicintai dan disayangi sepenuh jiwa. takyahlah nak bagi bende2 cm bear2 lah...wat bazir jek aw.bek saving wet tu wt kawen t hahaha. ade gak berkatnye aw
  30. air mate! owang cakap tu senjate pempuan. tapi yekeee??? ni nchat tok c pempuan2 n sye jugak. pelizzzlah takyah nak gune air mate anda tu sangat2 yee. cm tjok an kelemahan anda jekk. jangan tjok kite lemah oke wahai pempuan sekalian alam!!!



walahai..!! panjang pulak sye membebel an2
pnat gak tangan ni taip aw
wat asemen pon tak cmni asenyee hehee  ^.^"

ARIGATOGHOZAIMAS sebab sudi baca tau ^.^"

No comments:

Post a Comment

: Assalamualaikum :
sudilah komen tau walaupun satu ^.^'