emaK... ^.^"



assalamualaikum...

haaa...kenaikan. ni lah mak ketayangan saye  =)


haaa.. mesti sekarang ni sume sibuk mengucapkan dan meraikan "Hari Ibu" an2  =)
samelah cam aku jugak. 
pagi tadi before kua dating...mak tidak dilupakan, malah diutamakan aw
aku ape lagi... teponlah mak sebab nak wish hehee
belom cakap pape lagi ngan mak aku da tersengehsengeh...apy beno kott
aku pon tunggu dengan penoh sabar sampai mak angkat kol...
fuhhh lege seb bek mak angkat..sebab ingat an mak 'mayau' ke an2 xangkat kol...
pas mak jawab "ello"...teros aku cakap at mak 'slamat ari ibu' mak...
hehehee menjeng weh mak ni...bole pulak tersengeh yeee
babap nt ni hee...
suke+bahgie dengar mak gelak tadi...

serupe tak kami?? hehee


emm...sempena ari ibu ni angah nak tekankan yang angah sayang mak ketatketat aw...
mesti ingat ni aw mak...
lagi pun..bagi angah bukan ari jek ari ibu
tapi setiap ari dalam dunie ni dan slagi angah meniti ari dalam idop ni
ariarinye adalah ari ibu...
sebab ape eak?? 
emmm mestilah sebab mak owez ada dalam ati+jiwe+idop angah sampai bilebile...
dan sampai angah tutup mate..
time kasih mak sebab lahirkan angah dalam dunie yang indah dan fana ini..
oww yee...mak lahirkan angah sebab ade abah an2..
so, tentiu to abah jugak hehee  ^.^"
pastu angah nak cakap time kasih jugak sebab layan kerenah angah yang sangatsangat suke majok sejak kecik sampai sekarang...maap yee. tapi insyaAllah akan majok lagi hikhik...
angah kuat majok sebab ikot mak aw...
kuat naa majoknye mak ni...hee

abah + mak = angah  ^.^"


haaa..even mak takde blog tok bace ape yang angah taiptaip ni
tapi angah sampaikan katekate ni melalui kate ati angah terhadap mak
sebab...naluri seorang ibu sangat kuat anann
so, angah yakin mak dapat bace katekate angah ni
angah sayang mak sangatsangat....muahhhhh mak!


::::: samasamalah kita menyayangi insan yang telah melahirkan kita didunia yang indah ini oke  =)  :::::

ARIGATOGHOZAIMAS sebab sudi baca tau ^.^"

No comments:

Post a Comment

: Assalamualaikum :
sudilah komen tau walaupun satu ^.^'