Jerawat Kawan Baikku ^.^"


Assalamualaikum w.b.t.


amm..emmm..immm..ommm...ummm....
oke...complete tok huruf vokal hehee

dikala ke'bowink'gan yang menjelme..macam2 idea muncul dalam pale ni ann
dan dikala duduk diumah yang sememangnya takde keje nak wat melenkan sebok mengemas umah setiap ari....
emmmm...maka dengan itu, akan muncullah ketensonan dalam diri aku ni kannnnn!
dengan wujudnyo tenson...maka dengan itu, akan muncullah kawan baik aku ni kannnn!
haaa..nama kawan baik aku ni 'JERAWAT'
sape jek yang tak konai ngan kawan baik buah jantung pisang aku ni kannn
sangat suko lak aih die bekepit ngan aku ni...
die tatau ke aku fed up oke nak bekepit ngan die
lebih baik aku bekepit ngan 'PICANG' buah ati aku tu an3 hee
udah bermacam care aku gune, die tetap datang alek at aku ni haaa..
loteh mak aw errrr!











OXY 10 & T3 merupakan senjata aku gunekan untuk menjauhi kawan baik aku ni..hohohoooo
gler punyer berkesan...
tapi.......urmmmmm
kojap jo die ilang. pastu muncul kawan baik baru
atoai...dok mengerti aku ni haa
pape pun.. time kaseh kawan baikku kerana sudi menemani aku setiap mase
yeahhh! toce3...grrrrr!!!


dadaaa... >.<"


ARIGATOGHOZAIMAS sebab sudi baca tau ^.^"

No comments:

Post a Comment

: Assalamualaikum :
sudilah komen tau walaupun satu ^.^'