Ulser bikin orang jadi kurus!


Assalamualaikum...

oke. iyee memang lame sangat saye tak update belog saye.
terus jelah ea.
ni nak cite ni. aku penat lah nak tanggung sakit ulser kat mulut aku ni.
baru pas baik berapa minggu dah kene balik.
kalo 1 2 boleh lagi aku wat bodoh jek.
ni tak nyeee. penuh satu mulut aku haa.
kat depan lidah jek dah berape tah. kat gusi lagi.


emmm untunglah sape2 yang tak penah kene tu kannn.
err...iyeee! aku penatlah. tak tahan. tak sanggup.
bukan kali ni jek. since kecik aku dah rasa benda ni.
tatau macam mane nak hilangkan benda ulser ni daripada damping aku oke.
urmmmm  ='(    sakittt!!
ape punce ulser ni ea?
orang cakap kurang minum air...
errr yekeee? takpun aku rasa.
sebabnye aku banyak minum air oke. sampai boncet perot ni dah aw.
errrr tolonglah.
nak tau sangat apakah punca ulser ni leh jadi?
kalo tau punce die, memang aku akan segera tangani aw. *saye tau, agak poyo ayat ni
emmmm. pape pon aku akan fikir positif. ulser ni adalah ujian Allah kat aku sebagai hambaNya.
sebab Allah takan uji hambanNya tanpa kemampuan hambaNya itu.
hehee bagus tak saye?? bagus kannn  =))
ada ulser pon Alhamdulillah. haaa nak tau sebab apa?
sebab ulser ni bikin aku tak mampu nak makan oke.
even nafsu makan aku ni membuak-buak bagai ape tah haa..
aku memang kuat makan, tapi ulser ni bikin aku...emmmmm  =.="
takpelah kannn..kire tym ni poses aku men'diet'kan badan lah kan. walaupun bukan dengan rela hati.
tambah2 boleh kuruskan badan kann hehee.
urmmm...okelah mau cau cin cau duluuu. dadaa  ^.^"



sekian, wassalam.



ARIGATOGHOZAIMAS sebab sudi baca tau ^.^"

4 comments:

ZURAINI said...

haha. ulser boleh buat kurus la plak..btw, agree with u. everything happens for a reason :) hee. semoga cepat sembuh tau!

wan aizat said...

cian awk..
rindu la.. ^^

Rozita a.Halim said...

tentiu zuraini ^^

hehe indo awk jugaklah. evn jmpe stap ari ann. menjeng ;p

wan aizat said...

biar ar.. nk rindu jgk..
=P

Post a Comment

: Assalamualaikum :
sudilah komen tau walaupun satu ^.^'