Nak Tau Takkkk??!


Assalamualaikum w.b.t.

Aucakkk!!!
opocot kauuu! tak terperanjat pon oke nak opocot-opocot pulak kannn.
cisss! tau tak aku boring dah sampai tahap babun pon dah kalah ni tau.
lepas tuu mulalah fikir benda bukan-bukan. haaaa.........apa yang aku terfikir sekarang ni adalah...jeng3...kenapa korang suka berangan ea??
errrr! nak jawab keee tanak? kalau tanak jawab biar aku jawabkan okeh. sebab aku memang suka tang berangan-berangan ni tau HIHI.
ishhh..gilalah kalau orang tu mengaku dia tak suka berangan & tak pernah pon berangan-berangan ni...pelisssss....u ni memang pentipu tahap munyit tau.

Sebab Korang Suka Berangan.........betul dok?? ummmm -.-"

a. sebab suka hati koranglah kan nak berangan pon. korang tak susahkan orang lain pon kannn. haaa samalah kita hee

b. saja suka nak buang masa. takde bende yang lagi best daripada berangan an3...kalau berangan ni..... boleh kita nak perasan-perasan sikit kannn..eleh takmo nak geleng sangatlah ea..i tau okeee

c. korang dapat konon-kononnya merasa apa yang korang tak dapat rasa mahupun lalui perkara tu buat masa ni. contohnya, almaklumlah aku nak kawen tapi macam tak cukup umur ajee...umm oleh dengan ituuu..beranganlah aku dengan kawen-kawen  =.="

d. apa yang paling penting dapat hilangkan tensionnnn an3...haaa tipulah korang kalau takde tensen sikit pon. mesti ade aku tauuu..lalalaaa pastu korang pon berangan kannnn hihi.

ummmm...sebab apa lagi ea korang +++ aku ni suka berangan?? hehehe renung-renungkanlah sendiri dan selamat berangan yukkk!!!





ARIGATOGHOZAIMAS sebab sudi baca tau ^.^"

16 comments:

SiKecilMirmO said...

Hahahaaaa... samalh kiter... suka berangan jugak... sometimes 2,ntah apa2 je duk barangan... kihkihkih... ^^,

Rozita a.Halim said...

hehehe mmg hobi dah kan..tapat pisahkan =)

Ana Farhana said...

berangan ttg masa depan..

Trade Guest said...

berangan je pon kannn :D bukan susahkan orang lain :D haha

Zamani84 said...

time2 tension ni, mula lah tak leh fokus kat keje lain.. huu

tumpg lalu cik tuan tanah.. jemput la singgah ke blog sy :)

http://zamani84.blogspot.com/

Yasmin Aris ♥ said...

kadang2 berangan ni best ! hihi

Rozita a.Halim said...

hehehe..mmg sume suke berangan kannn =p

Princess Fiona Bini Shrek said...

berangan itu sangat best!hahaha =P

cikDot said...

berangan utk masa depan takpe. jangan angan2 mat jenin udah ler.. :)

Rozita a.Halim said...

fiona : sangatttt best hihi ^^

cikdot: jgn idam jd cam mat jenin..=)

akuamir said...

haish2,, hentikan berangan tuu,nghaaa~~
salam kenal dan saya follow sini ya cik rozita.. klo sudi jemput singgah blog sayaaa.. ;)

Rozita a.Halim said...

As salam..eleh awk po suke berangan..tau okeee
um oke..i'll come to ur blog ^^

Arina Shamsul said...

hehehe..berangan sambil makan buah berangan lagi best tau comel,nanti bila berangan+buah berangan tu bersatu boleh terbentuk bola2 api..hahaha..

*tengok saya pun dah berangan juga..ahakss*

da follow sini da..
jemput datang blog ye comel..
entri ni khas untuk awak..
http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/01/kata-alu-aluan-untuk-kamu-yang-comel2.html

Rozita a.Halim said...

heheee...aduh tersentuh pulak sbb ade entry khas lg..tentiu arina ^.^V

Eza Boom Boom :) said...

berangan itu hobi.. haha :D

tiaLAURENN said...

hehe . tia suka berangan . haha kawin anak raja . tak salah tapi jangan la over na kodd . haha . buet di katawa org je . hehe

FOLLOW

Post a Comment

: Assalamualaikum :
sudilah komen tau walaupun satu ^.^'